STAND
STAND
HOEK
STAND

Veel soorten stands

Standbouw is er letterlijk in honderden varianten. Welke vorm het beste bij u past, is het resultaat van een uigebreide briefing en onze creatieve vertaalslag. We kunnen bouwen in houtbouw, systeembouw of een combinatie van beide. Het belangrijkste is dat uw product of dienstverlening krachtig naar het publiek gecommuniceerd wordt.

Maar voordat we gaan bouwen kunt u ervan verzekerd dat wij ook al het papierwerk, zoals het aanvragen van elektriciteit, water of speciale vergunningen voor onze rekening nemen.

 

Wij hebben alle disciplines in eigen huis; van ontwerp tot realisatie en van belettering tot transportfaciliteiten. Daarnaast werken we samen met een aantal gerenommeerde bedrijven als het om specialistische zaken gaat, zoals bijvoorbeeld grote plots maken of

de productie van speciale videoclips voor beurzen.

 

Ruwweg onderscheiden we 4 soorten stands. Dit zijn: tussenstand, hoekstand, kopstand en eilandstand. En dan praten we voor het gemak maar even niet over: etagebouw, speciale presentatieruimtes, podiumbouw of comfortabele bespreekruimtes.

 

Bent benieuwd naar wat we voor u betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.